OVER

ONZE VISIE

De bedoeling van reclame is: 'gezien worden'!. Wij zien iedere opdracht als een uitdaging en streven naar creatieve eindproducten.

ONZE MISSIE

  • 1
    Het versterken van de positie van onze opdrachtgevers door het ontwikkelen en toepassen van creatieve en vooral effectieve communicatie.
  • 2
    Maatschappelijk verantwoord ondernemen middels voortdurend innoveren van producten en diensten.
  • 3
    We streven er naar om met milieuvriendelijke/duurzame producten te werken.

WAAROM KIEZEN VOOR JABE?

Jabe Reclame is een bedrijf met jarenlange ervaring op gebied van sign en staan bij onze klanten bekend om onze scherpe prijsstelling en onze klantgerichtheid.

Door dat wij een eigen ontwerp- en productieafdeling hebben, kunnen we zeer korte levertijden hanteren. daarnaast hebben we een zeer uitgebreid assortiment en gemotiveerd en vakbekwaam personeel.

GESCHIEDENIS

In 1976 werd Jabé Reclame opgericht door Jan Besselink. In de begin jaren ging alles nog met de hand. Alles werd geschilderd, geen folie te bekennen in die jaren. Doormiddel van priktekeningen, plakband en letterzetters werden de borden, voertuigen en luifels voorzien van belettering.

In de jaren 80 kwamen de computers, plotters en folie. De vraag naar belettering werd steeds groter en er kwamen steeds meer toepassingen bij. Vanaf januari 1995 gaan Jan Besselink en Rob Buursen een samenwerking aan en gaat Jabe Reclame verder als een VOF. Jan werkt vanuit zijn woning in Harbrinkhoek en Rob vanuit zijn ouderlijke woning te Tubbergen. Na enkele jaren, en een steeds doorgroeiend klantenbestand, werd het tijd om gepaste huisvesting te zoeken. Deze werd gevonden in Tubbergen en groei kon zich verder doorzetten.

De eerste personeelsleden werden in dienst genomen en er werden full-color print machines aangeschaft en steeds meer onderdelen konden in eigen beheer aan de klanten worden geleverd.

In 2000 werd de nieuwbouw gestart en in 2001 werd het huidige pand betrokken.